Вейпинг грешки

Вейпингът определено може да донесе огромно удоволствие. За да извлечете максимума от вейпинга, искаме да Ви помогнем да избегнете честите вейпинг грешки, които новаците правят.

Ние се ръководим от нашите посетители и клиенти опитваме се да отговаряме на истински въпроси. Задължително се държим в течение на най-новите вейпинг трендове, теми и продукти. Въпреки че даваме отзиви за напреднали и сложни вейпинг продукти, винаги се стремим да имаме предвид, че за много от нашите посетители и клиенти вейпингът е новост.

В тази статия ще разгледаме някои от честите вейпинг грешки, които правят новите вейпъри. Благодарим на всички, които се свързват с нас с въпроси, съвети и опит. Вие сте движещата сила зад този уебсайт. Вашите въпроси, съвети, опит и притеснения винаги са добре дошли. Нека започнем.

Вейпинг грешка № 1

ТВЪРДЕ МНОГО, ТВЪРДЕ СКОРО!

Често някой нов във вейпинга пита как да използва специално sub ohm устройство. Със sub ohm или контролиращия температурата вейпинг вдишвате парата директно в дробовете и издишвате огромни облаци. Тези устройства могат да бъдат сложни и ще Ви е необходимо да знаете с каква мощност да го настроите по отношение на съпротивлението на изпарителя Ви. Това може да е твърде много информация и твърде скоро.

Когато влезете във вейп магазин или в повечето сайтове, те рекламират сложни продукти от висок клас, дори ако електронните цигари са нови за Вас. Това не трябва да се случва. Непрекъснато чуваме от хората, че са разочаровани, когато се опитват да използват вейп устройство и не му се наслаждават. Това може лесно да се избегне. Започнете приятно и лесно без да усложнявате нещата.

За да започнете с вейпинга, не Ви е нужно скъпо и сложно устройство. Останете в контрол на Вашия избор. По-добре купете онлайн, отколкото в магазин, където може да има вероятност да Ви продадат това, което е в наличност, а не това, което е правилно за Вас. Вземете нещо лесно, на което можете да се насладите.

Вейпинг грешка № 2

ИЗБОР НА ГРЕШНА ТЕЧНОСТ!

Следващата често срещана вейпинг грешка при новите вейпъри, за която често чуваме, е при избора на грешна течност. И под „грешна“ имаме предвид грешно съотношение между PG/VG за устройството, което се използва.

ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА VG/PG ТЕЧНОСТ

Ако разполагате с  MTL изпарител може да използвате течности със съдържание 50/50 VG/PG. Ако обаче използвате RDA/RTA изпарители е добре да преминете към течности с минимално съдържание на VG от 70% и максимално съдържание на PG 30%.

Приложеното видео може да Ви, бъде полезно за да разберете каква е разликата между PG и VG, както и какво съдържание на никотин е добре да постигнете в зависимост от вейп устройството което използвате.

Вейпинг грешка № 3

ЕВТИНИ ВЕЙП УСТРОЙСТВА И РЕПЛИКИ.

Евтиното оборудване с ниско качество е нож с две остриета. Първо, съществуват много продукти с по-ниско качество. Има стотици вейп марки и нека кажем, че много от тях не са много добри. Второ, съществува проблемът с репликите. Дръжте се. Отиваме в Китай!…

Там правят копия на успешните продукти и ги продават като автентични. Репликите са широко разпространени на пазара. Можете да ги откриете в магазини или онлайн, на онлайн сайтове, които позволяват на хората да постват и продават. Те са навсякъде. Проверявайте кодовете за автентичност след покупка! Репликите са нискокачествени копия, които не предоставят качествено вейпинг преживяване.

Заключението е следното: купувайте само автентични продукти от доверени доставчици. Или купувайте от някоя от най-добрите американски компании за електронни цигари. Постарайте се да стоите далеч от евтини некаществени вейп устройства и реплики.

Вейпинг грешка № 4

ИЗПАРИТЕЛИ И ПОДДРЪЖКА.

Някои от честите вейпинг грешки, за които чуваме, са от хора, които казват, че винаги усещат вкус на изгоряло при вейпинг – дори когато сложат новa изпарителна глава или сменят намотките и памука. След като сложите нови нагревателни елементи и напълните резервоара с вейп течност е добре да изчакате около 2-3 минути за да се напои добре памука преди да започнете с вейпинга.

Нагряващият елемент на изпарителя е метален. Тампонът, който се напоява с течността, е памучен. Ако стартирате изпарителя, опитвайки се да вейпвате, докато памукът все още е сух, той ще изгори. Затова и ще усетите вкуса на изгоряло.

Друго, което може да помогне, е след като изчакате 2-3 минути , да дръпнете няколко пъти без да пипате бутона за включване. Засмукването на въздух, което генерирате, ще издърпа повече течност в намотките и допълнително гарантира, че имате пълно напояване.

След като сте вейпвали между 7 и 21 дни (периода може да варира), може да забележите, че парата и вкусът не са същите. Също може да забележите, че течността в резервоара изглежда тъмна. Това означава, че е време да смените нагревателя. Ще започнете сами да го усещате.

Съвети за поддръжка на вейп устройства и електронни цигари

Трябва да имате предвид и още няколко неща при поддръжката на вейп устройствата. Зареждайте батерията напълно с подходящо зарядно за безопасност и дълъг живот на батерията. Използвайте клечка за уши или хартиена салфетка, за да попиете и почистите връзките с резба от време на време.

Дори можете да почистите резервоара си, като разглобите всички компоненти и ги измиете с гореща или топла вода. Когато го правите, трябва да сте сигурни, че основата на резервоара е напълно суха преди сглобяване и вейпинг.

Този пост стана доста дълъг! Извинявайте, но искахме да помогнем на новите вейпъри да поправят някои често срещани грешки. Ако имате съвети и насоки, които мислите, че могат да помогнат на другите, моля, споделете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *